2008. február 26., kedd

Január...február...itt a nyár

A 2008-as nyári tábor előkészítése már nagyban zajlik. Istennek legyen azért hála, hogy idén több mint 400 rászoruló gyermek és fiatal számára tudunk félárú ösztöndíjakat biztosítani. Idetartoznak a nagycsaládok, lelkészek gyermekei éppenúgy, mint az alacsony jövedelmű, vagy roma családokból érkező táborozók. A részletek a www.észtábor.hu weboldalon olvashatóak.
Elkészültek a nyári tábori prospektusok is, valamint 500 db. A2-es méretű plakát. Ebben segítséget is kérek. Ha szívesen kiraknál egy ilyen plakátot a gyülekezetedben, templomodban, vagy a közeledben levő iskolában, kérlek hívj fel, vagy küldj egy emailt. Ha tábori prospektusokra lenne szükséged, azt is szívesen küldünk.
A nyári önkéntesek képzését május 1-3 között, tehát a hosszú hétvégére való tekintettel csütörtöktől szombatig tartjuk. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. A képzés hasznos lehet mindazok számára, akik keresztyén táboroztatásban vesznek részt. Erről, és a táborral kapcsolatos minden más fontos tudnivalóról is a tábori web oldalunkon lehet további részleteket olvasni: www.észtábor.hu

Nincsenek megjegyzések: